"Geluk is ...
als je de wekker
niet hoeft te zetten."

Ruime Luxueuze kamers

Onze kamers zijn standaard uitgerust met boxsprings die telkens bestaan uit twee aparte matrassen (90 op 200 cm). Kamer 6 daarentegen heeft eenpersoonsbedden. De kamers beschikken allemaal over een eigen badkamer met inloopdouche, toilet en lavabo (badlinnen wordt niet voorzien). Er is voldoende ruimte in de kamers om de kledij op te bergen. 

De bedden zijn opgemaakt bij aankomst.

Kamer 1

De eerste kamer bevindt zich op het gelijkvloers waardoor minder mobiele mensen geen trappen hoeven te doen. De kamer met bijhorende badkamer is zo ontworpen dat men vlot in en uit de kamer kan met een rolstoel of rollator. In de badkamer is er een ruime open douche voorzien met een zitbankje. De overgang van tegel naar douchebak is dan ook uiteraard naadloos en zonder extra vervelend opstapje. Aan het toilet is er een stevige wandbeugel voorzien. 

klik op het plan om te vergroten

Kamer 2 (max 4p.)

Op de eerste verdieping bevindt zich een tweede kamer met privé badkamer. Net als alle andere kamers, staat er hier een boxspring maar kunnen er twee extra personen slapen aan de hand van een “lollipop”. De lollipop is een opklapbaar stapelbed geschikt voor personen tot max 100kg. 

klik op het plan om te vergroten

Kamer 3 & 4

Deze twee kamers zijn identiek en bieden een slaapplek aan twee personen. De kamers hebben elk hun eigen badkamer met toilet en liggen in spiegelbeeld naast elkaar op de gang. Beiden kijken ze uit op de prachtige groene tuin.

Kamer 3

klik op het plan om te vergroten

Kamer 4

klik op het plan om te vergroten

Kamer 5 (max 5p.)

Op het eind van de gang komen we uit op de ruime slaapkamer voor 2 tot max 5 personen. De kamer beschikt over een boxspring, een lollipop en boven de badkamer is er een slaapplatform/mezzanine onder de eiken balken, voorzien van een eenpersoonsmatras. Dit wordt vechten om het plaatsje boven…

klik op het plan om te vergroten

kamer 6

Als we de trap tot helemaal boven nemen, belanden we op de zolderkamer.  Hier hebben we een slaapplaats voor 3 personen gecreëerd met elk hun eigen slaapnis onder het dak. Indien de groep groter is, dan kan deze slaapplaats uitgebreid worden naar 2 extra slaapplaatsen, waar ook 2 beddenbakken uitgeschoven kunnen worden. Op deze manier wordt het een gezellige slaapplek voor 7 personen. 

Wedden dat dit dé favoriete kinderkamer wordt? Bij elk bed (uitgezonderd de twee beddenbakken) zit een nachtlampje met stopcontact. In deze ruimte is de term ‘together apart’ perfect van toepassing. 

klik op het plan om te vergroten

Goed om te weten

Roken is verboden in het gebouw.
Sterke wifi verbinding.
Een kinderstoel hebben we ter beschikking.
Honden zijn toegelaten mits goedkeuring en toeslag
Afgesloten privéparking
Fietsenberging.
Onze kamers zijn voorzien van rook- en brandmelders.
De vluchtroutes zijn duidelijk aangegeven.